Tapahtumat

Tuotantoeläinlääkäripäivät 2019

Tey järjestää keväällä koulutuspäivät yhdessä kunnaneläinlääkäriliiton kanssa 29-30.3.2019 Kylpylähotelli Peurungassa Laukaalla. Aiheena on nautojen mastiitti, luennoitsijoina Pamela Ruegg, Päivi Rajala-Schultz ja Heidi Hiitiö.

Klikkaa kuvaa niin pääset tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittautumislinkkiin:

 

Tapahtuman Facebook sivut. 

Suora ilmoittautumislinkki Fennovetin sivuille.

Päivien hintaan sisältyy ohjattu liikuntaosuus, tässä liikuntatuntien tarkemmat kuvaukset:

Ohjatut liikuntatunnit:

Gymstick   60 min. ”Kepin ja kuminauhan yhdistelmä. Helppo ja tehokas apuväline kuormittamaan vartalon suuria lihasryhmiä mutta samalla myös asentoa ylläpitäviä ryhtilihaksia. Lisäksi se kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskoordinaatiota.”

Piloxing 60 min. ”Pilates ja nyrkkeily: kaksi erilaista maailmaa yhdistettynä tanssittavilla jammailuosuuksilla. Nyrkkeilybiiseissä tahti on kova, mutta keskittymistä vaativissa kehonhallintaliikkeissä rauhallisempi.”

Coreboard 60 min. ”Tasapainon hallintaa ja treeniä keskivartalon tukilihaksille.”

Kehonhuoltotunti 60 min. ”Lempeä ja tehokas kehoa huoltava tunti, joka hengityksen oikeaa rytmittämistä hyödyntäen muistuttaa ajoittain pilatesta ja joogaa. Sisältää paljon venyttelyjä ja keskivartaloa vahvistavia liikkeitä. Ajoittain välineenä käytetään myös Trigger-rullia tai pilatesrullia. Tämä on tunti joka pitäisi kuulua niin himokuntoilijoiden kuin sohvaperunankin ohjelmistoon ainakin kerran viikossa. Sopii kaikille, jotka pääsevät lattiatasoon.”

Spinning 60 min. ”Indoor Cycling eli sisäpyöräily kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistöä, polttaa tehokkaasti rasvaa, parantaa erityisesti reisi- ja pakaralihasten kuntoa. Peurungassa on upea nouseva SpinningStudio ja Modernit Tomahawk – Spinningpyörät.”

Saunajooga  30 min. ”Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään Peurungassa noin 50-asteisessa infrapunasaunassa saunan lauteilla istuen. Vaikutus on syvä ja rentouttava, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava. Varustuksena puhtaat shortsit tai lyhyet trikoot, toppi tai hihaton paita, hikipyyhe ja juomapullo. Suihku ennen ja jälkeen harjoituksen.”

Keilaus:  55 min. Peurungan 4-ratainen keilahalli on varattu kokonaan käyttöömme. Keilakengät ja pallot sisältyvät ratavuokraan. Suositus 4 keilaajaa / rata.

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä ensisijainen ja toissijainen liikuntavaihtoehto, mikäli haluat osallistua yhteiseen liikuntaan. Paikat liikuntatunneille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kannattaa olla nopea!

Toissijainen vaihtoehto toteutuu, mikäli ensisijainen valinta on täyttynyt tai peruuntunut liian vähäisen kiinnostuksen vuoksi.

Yhteisen liikunnan lisäksi Peurungassa on mahdollisuus omalla kustannuksellaan liikkua monipuolisesti: vuokralle on tarjolla pyöriä, suksia, sup-lautoja, vene, minigolfmailat, kanootti, sulkapallomailat, kävelysauvat, frisbeet, yms. Peurungassa on hyvät puitteet luonnossa liikkumiseen.