Kevään 2017 koulutuspäivät Tahkolla 31.3.-1.4.

Kevään koulutuspäivät Tahkolla

Tuotanto- ja kunnaneläinlääkäripäivät järjestetään 31.3.-1.4. Kuopion Tahkolla Break Sokos Hotellissa yhteistyössä Suomen kunnaneläinlääkäriliiton kanssa. Perjantain ohjelman aloittaa paneelikeskustelu eläinlääkinnän järjestämisestä maakunnissa. Perjantai-iltapäivänä jatketaan luennoilla makaavan lehmän tutkimisesta ja hoidosta. Lauantaina luentojen aiheena on subkliininen ketoosi ja metriitti. Koulutuspäivien hinta jäsenille on 150 euroa kahdelta päivältä, 90 euroa yksi päivä. Hinnat sisältävät luentomateriaalit, lounaat, päiväkahvit ja illallisen perjantaina sekä ohjattua ulkoliikuntaa lauantaina.

Tarkka ohjelma löytyy Tapahtumat-sivulta

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voit tästä linkistä tai puhelimitse 09 77454819 / Fennovet Oy

Majoitus varataan suoraan hotellista (kiintiötunnus Tuotantoeläinlääkärit) Break Sokos Hotel Tahko p. 010 7629 550, sales.tahkovuori@sokoshotels.fi. Varaathan majoituksen ajoissa, majoituskiintiömme on voimassa 10.2. saakka. Samanaikaisesti Tahkolla järjestetään ExtremeRun-tapahtuma, minkä vuoksi majoituspaikkaa voi olla hankala löytää myöhemmin.

Myös majoitusvaihtoehdoista ja majoituksen hinnoista on lisätietoja Tapahtumat-sivulla