TEY PÄIVÄT JA TEY RY:N VUOSIKOKOUS SIIRTYVÄT MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

TIEDOTE 12.3.2020

Suomen Tuotantoeläinlääkäriyhdistys ry: n hallitus on päättänyt tänään 12.3.2020 siirtää koulutuspäiviä ja vuosikokousta  27.-28.3.2020 Kuopion Rauhalahdessa koronavirusepidemian takia. Suomen hallituksen suositus tapahtumien peruuttamisesta tartunnan leviämisen hidastamiseksi on peruste päätökselle. Ulkomaiset luennoitsijamme ovat matkustuskiellossa.Lisäksi virkaeläinlääkäreiden työnantajat ovat antaneet määräyksiä henkilöstön osallistumisesta koulutuksiin ja kokouksiin vain etäyhteydellä. 
Tapahtuman sosiaalisen merkityksen ja yhteistyökumppaneidemme vuoksi emme halua toteuttaa koulutuspäiviä pelkästään etäyhteydellä. Selvitämme uutta ajankohtaa hotelli Rauhalahden ja luennoitsijoidemme kanssa ja olemme yhteydessä yhteistyötahoihin mahdollisimman pian. Itse koulutustapahtuman siirrosta ei koidu ilmottautujille järjestäjän osalta kustannuksia. Ilmoitamme uudesta TEP-päivien ajankohdasta mahdollisimman pian.
Mikäli olet varannut majoituksen TEP-päiviin liittyen, kannattaa majoitusvaraus perua hetimiten!

Ystävällisin terveisin
Milla Hiekkaranta, TEY & Virpi Seppänen, ETKO-hanke, Savonia amk